Zandbak Vierkant
Zandbak Rechthoekig
Zandbak Zeshoekig
Zandbak met Dak
Zandbak Speciaal
Speeltoestel met Zandbak
www.wickey.de www.wickey.at www.wickey.de www.wickey.fr www.wickey.co.uk www.wickey.co.uk www.wickey.nl www.wickey.be www.wickey.es
 
 
Bekijk hier de nieuwe speeltoestellen folder van WICKEY
 

Zandbak Zeshoekig

Een zeshoekige kinderzandbak – afwisselend en praktisch

Een zandbak hoeft niet altijd vierkant of rechthoekig zijn. Kinderen houden van bijzondere vormen en maten, ook bij hun eigen kinderzandbak! Daarom hebben onze Wickey ontwerpers de zandbak Olivia ontworpen. Deze kinderzandbak is zeshoekig en is dus net even iets anders dan wat gewonere standaardmodellen.

Bent u op op zoek naar een betaalbare zeshoekige kinderzandbak?

Dan is onze kleinere kinderzandbak precies goed. De zandbak Olivia is er in onze shop al vanaf een diameter van 140 cm. Bovendien hebben we ook een zandbak alternatief voor de groteren kinderen ontwikkeld: terwijl kleine kleuters zich al in een zandbak met een hoogte van 16 cm thuisvoelen, hebben grotere kinderen in onze Olivia zandbakken met een hoogte van 31 cm meer bewegingsruimte en kunnen ze dieper graven. U kunt bovendien comfortabel plaatsnemen op de zitbank die de zeshoekige zandbank compleet omrand en uw kinderen bij het spelen toeschouwen.

Onafhankelijk van de grootte en de hoogte, zijn alle Wickey kinderzandbakken van zeer goede kwaliteit. We letten erop dat de kinderzandbak geen spitse hoeken of scherpe kanten heeft waaraan uw kinderen zich zouden kunnen bezeren. Bovendien is het hout voor de zandbak splintervrij en geďmpregneerd tegen weersinvloeden.

Deksel voor uw kinderzandbak als extra bescherming

Aanvullende zandbak bescherming tegen regen, wind en vallende bladeren biedt een deksel voor uw kinderzandbak. Passend bij de betreffende diameter van uw zeshoekige zandbak kunt u bij ons een deksel bestellen. De deksel van houten planken is tweedelig en kan daardoor ook door kinderen van de zandbak afgetild worden. De deksel beschermt uw kinderzandbak niet alleen tegen slechte weersomstandigheden, maar ook tegen katten, honden en ongedierte.

Overigens hoeft u de zandbak niet te verven, want het hout is al geďmpregneerd. De zeshoekige kinderzandbak is zeer snel en eenvoudig op te bouwen en zal uw kinderen gegarandeerd veel plezier bezorgen.

Leg voor de zekerheid nog een anti-worteldoek onder het zand. Zo stuiten uw kinderen tijdens het spelen in de zandbak niet op storende wortels en de aarde onder het speelzand en blijft het zand langer schoon.