Zandbak Vierkant
Zandbak Rechthoekig
Zandbak Zeshoekig
Zandbak met Dak
Zandbak Speciaal
Speeltoestel met Zandbak
www.wickey.de www.wickey.at www.wickey.de www.wickey.fr www.wickey.co.uk www.wickey.co.uk www.wickey.nl www.wickey.be www.wickey.es
 
 
Bekijk hier de nieuwe speeltoestellen folder van WICKEY
 

Zandbak met Dak

Zandbak met deksel of dak – Praktische oplossingen

Bij de koop van een zandbak moet u eraan denken, dat in ons kikkerlandje niet altijd de zon schijnt. Bedenk ook, dat de zandbak in de tuin staat. Hier zijn vaak katten, honden en ongedierte onderweg. Een deksel op uw zandbak beschermt het speelzand van uw kinderen ook tegen deze ongewenste gasten. Wij adviseren daarom om een zandbak met een deksel te kopen, want zo is het speelzand optimaal beschermd. Bij onze Wickey zandbakken kunt u uiteraard ook later nog aanvullend een deksel kopen.

Zandbak met passende houten deksel

Bij elk zandbakmodel – of het nu de vierkante Eezey of de zeshoekige Olivia is – is er een passende deksel verkrijgbaar. Kijk dus precies in welke maat of diameter u uw Wickey zandbak heeft gekocht en zoek dan de daarbij behorende zandbakdeksel uit. Onze deksels voor zandbakken zijn gemaakt van houten planken. We letten bij de productie van de zandbakken en de daarbij behorende deksels uiteraard ook op een goede kwaliteit van het hout. Het hout is geďmpregneerd en splintervrij. U hoeft de deksel en de zandbak na de aanschaf niet te verven.
De houten deksel voor de zandbak is ook door kinderen te tillen of ervanaf te schuiven. Voor de zeskantige zandbak Olivia hebben onze ontwerpers de deksel uit twee delen gemaakt. Zelfs een grote zandbak is snel en zonder veel krachtinspanning te openen en weer af te dekken.

Zandbak met zonnescherm en deksel

Naast de gangbare houten deksels voor uw zandbak, bieden wij in onze online shop ook bijzonder originele zandbakken met deksel aan: bijvoorbeeld de zandbak Nadine. Deze voordelig geprijsde zandbak is uitgerust met een in hoogte verstelbaar zonnescherm. Als uw kinderen overdag willen spelen, fungeert het dak van de zandbak als zonnescherm. De aggressieve UV-stralen dringen niet door het weefsel en uw kinderen kunnen onbezorgd in de frisse lucht in de tuin zijn. In de avond laat u het zonnescherm naar beneden zakken en fungeert het als afdekhoes die de zandbak beschermt tegen regen en wind. Een eenvoudige, betaalbare en praktische oplossing voor uw zandbak met deksel!

Als u aanvullend op de zandbakdeksel nog anti-worteldoek koopt en dit onder het zand op de bodem van de zandbak legt, dan is het speelzand ook vanaf de onderkant beschermd tegen wortels en wormen.