Zandbak Vierkant
Zandbak Rechthoekig
Zandbak Zeshoekig
Zandbak met Dak
Zandbak Speciaal
Speeltoestel met Zandbak
www.wickey.de www.wickey.at www.wickey.de www.wickey.fr www.wickey.co.uk www.wickey.co.uk www.wickey.nl www.wickey.be www.wickey.es
 
 
Bekijk hier de nieuwe speeltoestellen folder van WICKEY
 

Zandbak Vierkant

Wickey online-shop voor zandbakken – vierkant voordelig en veelzijdig

Met enkele tips maken we u wegwijs in ons grote assortiment vierkanten zandbakken, zodat u snel en eenvoudig het juiste zandbakmodel voor u vindt.

Wilt u een vierkante of een rechthoekige zandbak?

Deze beslissing hangt natuurlijk af van de standplaats van de zandbak. Meet u de plaats in de tuin, die voor de zandbak bedoeld is, nauwkeurig op en bekijk dan de verschillende zandbakmaten in onze online shop. Onze kleinste en voordeligste zandbakmodellen Eezey met een vierkante vorm hebben een afmeting van 110 x 110 cm. De grootste vierkante zandbak King Kong, die eveneens een mooie prijs-kwaliteit verhouding heeft, heeft een buitenmaat van 300 x 300 cm. Met deze zandbak heeft u een echte strand in uw tuin.

Let u bij het kopen van een zandbak op de prijs?

Dan bent u bij onze Wickey zandbakken precies goed. We verkopen robuuste zandbakken tegen een eerlijke prijs. Onze goede prijs-kwaliteitverhoudig voor de kleine en grote zandbakken overtuigt. U kunt al een zandbak kopen voor nog geen 25 Euro! Omdat het hout onder hoge druk geďmpregneerd is, hoeft u het niet te verven. En voor de perfecte bescherming van het speelzand in de zandbak, die zeker het lievelingsplekje van uw kind wordt, is er voor iedere zandbak ook een passende deksel.

Zoekt u een extra hoge zandbak voor nog meer speelplezier?

De vierkante zandbakmodellen worden altijd in twee hoogtes aangeboden: met een hoogte van 16 cm of 30 cm. Bij de hoge zandbak kunt u er meer zand er in doen en dan kunnen uw kids nog dieper graven en woelen.

Wickey heeft een groot assortiment betaalbare zandbakken in vierkante vorm. Bij ons zult u altijd slagen.